2009. május 2., szombat

Rabosítás

.
És elérkezett az úr 2009 esztendejében az ogreovics ogreová rabosítása.

Áldott legyen az úr neve, hogy vala az életem értelmének elsőszülött fiát elkormányozta ama neves napig hogy eljegyezhessük az életre szóló munkával, közeledvén napja ama nagyhírű egy hónapos szakmai gyakorlatok elsajátításának.

Beszerzésre került eme célból egy vésőkészlet, egy vízmérték, több valamiféle derékszögű mérőrúd, valamint az szekercze, továbbá kesztyű és többféle meghatározhatatlan feladatú szerszám, mely az egyszerű nőnemű halandó számára a szakma misztériumát képezik.
A cellárius kiadott vala az házi raktárból egy darab munkás overallt, egy darab szegtáskát, több ácsceruzát, és egy darab collstokot.

Megemlítjük az Úr dicsőségére, ama megállapított tapasztalást is miszerint a hímnemű teremtményei képtelenek korábban tanusított gyorsvásárlás technikájával élni, amelyet alkalmaznak ha:
-élelmiszer
-konyhai eszköz,
-női ruhanemű kerül a szemmagasságuk érzékelhető fókuszpontjába,
eme tárgyakat a legelső kezük közé kerülő példányában tökéletesnek látják, és eldöntött tényként kezelik birtokba vételét.
Akkor is ha mellettük ősz, összeaszottá zsugorodott oldalbordájuk tiltakozik elhaló hangon.

Bizonyosságot nyert immár, az Úr úgy teremté a férfiakat, hogy szigorúan monoton növekvő időintervallumot képesek a bevezetőben említett tárgyak beszerzésére fordítani, mélységes feledésbe temetve korábbi karcos/nyűgös megjegyzéseiket ha oldalbordájuk teszi ugyanezt a saját szakterületébe vágó tárgyaknál.

Mindazonáltal bízunk az Úr végtelen bölcsességében és jóságában, bizonyára jól van ez így, nem véletlen bízták rá ama teremtés projektjét.
Amen.
.

1 megjegyzés:

Cat írta...

Rövid leszek: hallgattassék meg az imád.
Ámen.

:D :D :D