2009. június 21., vasárnap

Apák napjára

.


.
Megtartottuk az apák napját, bevallom nagyobb ellenállásra számítottam az alfa hímtől, hogy ugyan már, ilyen nincs is, meg effélék. A végén csak annyit mondott hogy úgy tudta Ivó napján van eme jeles nap, de láthatólag beletörődött hogy kap jégkrémtortát, némi napernyőt, egy doboz bonbont, és lehetőséget hogy tüzet rakjon az esti szalonnasütéshez. A napernyőnek valamivel jobban örült amikor elmondtam hogy Gergőc inkább homokozó-szettet akart neki venni amikor nézelődtünk, vagy vizipisztoly volt még a befutó.

Egész jól sikerült a mai nap :) Vennem kell egy jövő évi naptárt már most, és bejelölnöm jövőre is ezt a napot hogy el ne felejtsem, láthatólag jól esett az Emberemnek.
.

.


.
A végén a csemetém előadta a gergőc vs csalán podukciót, egyik kezében Arthur király kardjával a másikban jobb híján egy fanyárssal. Teljesen igaza van, gyermekkoromban nekünk is a csalán volt a potenciális ellenség. Sokat gondolkodtunk hogy miért nem lehet csak árvacsalán, miért van az a csípős fajta is?
.


.
De a harcból úgy látszik nem elég, a hímek letelepedve a tévé elé egy-egy kupac jégkrémmel, épp óbégatnak a Rocky filmet nézve, üsd már ki, üsd!!!!

Én meg csak merengek egy délutáni filmen, Franciaországba akarok költözni. Provance, napsütés, szőlővel befuttatott verandára vágyom, egy pohár borra és egy jó könyvre, csendre, nyugalomra.
Mint a mai nap. Boldog apák napját minden apának!
.

2 megjegyzés:

Lidércke írta...

Szólj, ha költözöl! Néha meglátogatnálak. :)
Szép lett a jégkrémtorta!

Contrepoint írta...

Feltétlenül!
És köszi, íz szeroint kicsit tömény lett, a málna miatt, véletlenül sem a csoki :))))))))

Megérkeztek a törpikék, ezer köszönet, egy csajó nagyon boldog lett :)