2009. november 4., szerda

Tata Ink a tetoválószalon

.
Régóta tartó fejtörést okoz Gergőci csekély érdeklődése a rajzolás iránt, már harmadik éve gyűri az ovit de rajzolt képet még nem kaptunk év végén a mappába. Jobbára csak néhány ragasztottat, és a nagy közös faliújságon is ritkán fordult elő a jelével ellátott alkotás. Voltak próbálkozásaim hogy közösen rajzolgassunk, de hamar mérges lett, mert nem úgy haladt a ceruza ahogy ő elgondolta. Próbálkoztunk nyáron az aszfalt krétával is, némi eredmény mutatkozott, valamivel tovább rajzolt mint a papíron.

Végre megvan a megoldás :D
Buzdítanám hozzám hasonló sorsú anyukákat, hagyják az 5 és fél éves! (ezt naponta elszámoljuk az ujjainkon, mert már elmúltunk 5 évesek és ez nagy előrelépés) csemetéiket tetoválni.

Első lépésként nézzük meg a MiamiInk vagy LAInk műsorokat, ahol szuper képeket kreálnak ügyes kezű tetováló emberkék.
Ezután vegyünk egy lemosható tetováló tollat a hobby-boltban, és adjuk a csemete kezébe.
Végül szabadítsuk fel mindkét kezünket és hagyjuk hogy szabadon kiélje a fantáziáját.
Itt épp egy süni, repülő, szellem, (főképp szellem tetováló művész névre tart igényt), és csiga található. Nagy lelkesedéssel színezte ki a körvonalakat, és még le is törölte zsepivel, ahogy a MiamiInk-ben látta.
.

.
Persze mi is rajzoljunk cserébe szivecskét a pocakjára, indás virágot, vagy épp egy vigyort a fenekére, ezt korábban is megtettem, igaz akkor még tollal :D
Ezután nemrégen ezt a gyönyörűséget rajzolta, nagyon büszkén mutogatom mindenkinek, itt ugyanis már van formája a háznak, ablakok, ajtó is megvan :)))))))
Végre kezd ügyesedni a kéz irányítása, amit elgondol, meg tudja valósítani.
.

.
Viszont felmerült bennem hogy ha felnőtt korára mégsem helikopter pilóta lesz, akkor így fog kinézni, mint vad motoros és tetoválóművész:
.

.
Ami végül is nem baj, csak azt csinálja amit szeretne :)
Na oké, szeretném ha így nézne majd ki, jóvan?
.

Nincsenek megjegyzések: